Terrorangrepet...


posted by Iselin on ,

No comments

Jeg har delvist også lest det manifestet som Anders Behring Breivik har skrevet og er litt sjokkert over hva som egentlig er planlagt nesten i detalj og helt til de siste timene før terrorangrepet. Hele ni år er brukt til å lage dette i detalj, helt fra hvordan lage bomber, politiske ideologier og detaljert planlegging av det hele, ryktene går og noen sier at dette er delvis kopier av andre til at han er ekstremt perfeksjonistisk.
Spørsmålene surrer, gjorde han dette alene? Var det flere? Han ønsker og et åpent fengslingsmøte - dette tyder vel også på at han ønsker ennå mer blest om saken enn det han har greit til nå.

Dagene som har vært har vært helt forferdelige for mange av oss her i landet og hele verden. Den grusomme hendelsene som startet i Oslo og senere fortsatte på Utøya er helt ubegripelige. Dette er nok det verste som har skjedd siden andre verdenskrigen i Norge. Så mange mennesker og så unge mennesker som ble rammet, jeg håper bare at dette ikke får noen smitteeffekt til flere hendelser. Jeg har selv vært heldig og ikke hatt noen som har vært innvolvert, men føler med de som har vært utsatt med sine kjære. Selv om jeg ikke har noen som er innvolvert så blir man innvolvert pga at omfanget er så stort og at dette gjelder for hele norge som en nasjon. Vi samler oss etter slike hendelser og bare ennå sterkere. Sant er også ordene til Stoltenberg om at "det hatet et menneske har utført i dag er omfattende stort, vi må nå tenke på hvor mye kjærlighet  resten av befolkningen i norge kan yte til hverandre", eller noe slikt.

Jeg sitter her med mange tanker og tenker på noen som spår at 2012 da vil det bli endringer blandt oss på jorden for uten å nevne mer om dette akkurat nå..tankene bare flyter rundt i hodet..

Hva blir dette å gjøre med deg, med oss med norge?



Ha en flott dag!